Berkemann

De ce Berkemann?
Tradiție și calitate de la Berkemann!

Materii prime de calitate superioară, sănătate și confort înainte de toate! – acestea sunt principiile Berkemann încă din 1885. Scopul nostru principal este ca încălțămintea pe care o confecționăm să protejeze sănătatea timp de mulți ani.

Branț cu formă anatomică la fiecare model

Pantofii și papucii noștri cu branț cu formă anatomică asigură pași confortabili pentru
clienții noștri în mai mult de patruzeci de țări din lume. Până când un pantof este gata, trece prin mâini grijulii și experți de o sută douăzeci de ori. Printre altele, acesta este garanția faptului că de fiecare dată le putem oferi clienților noștri aceeași calitate superioară cu care s-au obișnuit.

Obiectivul nostru

Printre obiectivele Berkemann, tradiția și trendul alcătuiesc o sinergie excelentă. Tocmai din acest motiv pe lângă tradiții, reprezentate prin calitatea superioară și confort, moda își are locul de asemenea când se creează fiecare nouă colecție. De-a lungul anilor, Berkemann mereu a căutat să ofere clienților săi nu numai încălțăminte de calitate, ci și o abundență de stil.

Crearea confortului în Ungaria

În 1995, Berkemann și-a exprimat încrederea în prestigiosul trecut al confecționării pantofilor din Ungaria, și și-a construit la Kiskunfélegyháza instalația de producție care deservește întreaga lume. Astfel, toți cei care poartă Berkemann pe glob au parte de roadele muncii meșterilor pantofari unguri. Prin activitatea sa, compania oferă locuri de muncă pentru mai mult de trei sute de familii ungare.

Pantofii și papucii Berkemann se poartă de milioane în lumea întreagă, și de mai mult de 100.000 în Ungaria. Oare cum le-a schimbat viața de zi cu zi decizia de a alege încălțăminte Berkemann?

„Este un sentiment fantastic când îți pui papucii medicinali Berkemann. Sunt confortabile și se mulează la picior.”

„Un port confortabil, curbura din lemn îți dă un sentiment plăcut, aproape te masează.”

„Papucul din lemn s-a dovedit să fie surprinzător de confortabil; cred că are un efect pozitiv asupra picioarelor celor care s-au născut cu platfus.”

„A fost o senzație de ușurință, de aer sub picioare, pe lângă faptul că oferă susținere pentru picioare. Mi-a oferit o experiență de naturalețe.”

„Este greu să găsești cuvinte pentru această senzație. Foarte confortabil, foarte moale. Am și cumpărat o pereche.”

„Este un sentiment fantastic pentru picioare, ridică piciorul obosit și îl relaxează. Este aproape ca și cum aș fi desculț.”

În 8 iulie 1885…

… Pantofarul din Hamburg, Heinrich Ad. Berkemann a întemeiat o mică fabrică pentru producerea unor pantofi de calitate deosebită.

Berkemann s-a bazat și se bazează și acum pe idei inovatoare. În 1903, compania a transformat în realitate o idee revoluționară: a dezvoltat în premieră mondială branțul ortopedic cu producție în serie.

În anii ’50 Berkemann împreună cu Prof. Dr. Wilhelm Thomsen a dezvoltat o încălțăminte de antrenament pentru copii care prevenea formarea piciorului plat mai târziu în viață. Acest sandal pentru gimnastica piciorului, predecesorul berkilette-ului, ne forțează să strângem din degetele piciorului, astfel activând mușchii leneși.

Musculatura bine dezvoltată și antrenată în continuu asigură postura corectă a corpului. Rezultatele obținute au convins în scurt timp marea majoritate a medicilor pediatri și ortopezi.

Mulți părinți au fost încântați de asemenea de către „sandalul original”. Până în anii 60, purtarea acestui produs a devenit modă.

Această noutate în gimnastică, talpa anatomică „Klepper” a fost baza branțurilor actuale Berkemann în 5 faze. Ea a adus succes și recunoaștere firmei noastre odată cu începutul anilor 60.

În 2004, utilizând materiale noi și moderne l-am îmbunătățit, ca să se preteze și la moda secolului 21. „Berkilette” a primit o nouă bandă antibacteriană și o nouă talpă antișoc.

Prin îmbunătățirea continuă a produselor noastre asigurăm sănătatea, confortul și buna dispoziție pentru Dumneavoastră.

Produsele noastre sunt dovada că sănătatea nu trebuie să ducă lipsă de estetică și modă.

Încercați-le, și alăturați-vă echipei noastre!