Modele cu talpă de lemn

Modele cu talpă de lemn

Unul dintre cele mai populare produse ale companiei noastre, papucii din lemn, a dovedit între timp că rezistă testul timpului!
Unul dintre cele mai mari avantaje ale modelelor noastre cu talpă din lemn este că exersează piciorul și stimulează circulația sanguină. Partea interioară a tălpii din papucii și saboții din lemn este aproape ca o hartă geografică. În timp ce baza călcâiului asigură echilibrul piciorului, suportul de sub degetele picioarelor ajută rularea la fiecare pas. Iar proeminența rotundă dintre cele două nu este alta decât o pârghie pentru bolta transversală și orizontală.
Tălpile din lemn se fabrică din plop ultraușor, și conțin de asemenea un strat antișoc care atenuează sarcina asupra articulațiilor și coloanei vertebrale. În plus, talpa din lemn se curăță ușor, și conferă o senzație plăcută de răcoare vara.
În papucii și saboții cu talpă de lemn, piciorul și gamba fac gimnastică la fiecare pas, se întăresc mușchii și pornește circulația sângelui. Este ca și cum ați face exerciții, când de fapt purtați doar încălțăminte care este sănătoasă, confortabilă și estetică.