Opinii de la cumpărători

Astfel, toți cei care poartă Berkemann pe glob au parte de roadele muncii meșterilor pantofari unguri. Prin activitatea sa, compania oferă locuri de muncă pentru mai mult de trei sute de familii ungare.

Pantofii și papucii Berkemann se poartă de milioane în lumea întreagă, și de mai mult de 100.000 în Ungaria. Oare cum le-a schimbat viața de zi cu zi decizia de a alege încălțăminte Berkemann?

„Este un sentiment fantastic când îți pui papucii medicinali Berkemann. Sunt confortabile și se mulează la picior.”

„Un port confortabil, curbura din lemn îți dă un sentiment plăcut, aproape te masează.”
„După ce le-am încercat, am simțit piciorul mai ușor. Asigură pași stabili și sunt ușoare.”
„Sunt un răsfăț pentru picioare, și pe lângă asta se curăță foarte ușor.”
„Este un sentiment fantastic pentru picioare, ridică piciorul obosit și îl relaxează. Este aproape ca și cum aș fi desculț.”
„Este minunat, nu se poate descrie în cuvinte, trebuie simțit pe propria piele.”
„Foarte confortabile, una dintre cele mai bune mărci. Într-adevăr de calitate.”
„Este greu să găsești cuvinte pentru această senzație. Foarte confortabil, foarte moale. Am și cumpărat o pereche.”
„A fost o senzație de ușurință, de aer sub picioare, pe lângă faptul că oferă susținere pentru picioare. Mi-a oferit o experiență de naturalețe.”
„Papucul din lemn s-a dovedit să fie surprinzător de confortabil; cred că are un efect pozitiv asupra picioarelor celor care s-au născut cu platfus.”
„Am aflat despre Solidus printr-o cunoștință, și pot să afirm, fără să exagerez, că nu numai că asigură o senzație de confort când le port, dar aduce viață și în dulapul de pantofi.”
„Lucrez în industria ospitalieră, și sunt în picioare pentru timp îndelungat. În acele zile mereu port pantofi Solidus, ca să previn durerile de picior și de călcâi. Pe lângă acestea, oferă o senzație confortabilă, ușoară.”